Automobil - Jedna povijest

May 3, 2019

Feđa Vukić - Automobil - Jedna povijest

Preuzmi veliku sliku

Preuzmite Automobil - Jedna povijest knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Knjiga „Automobil - jedna povijest“ prvi je popularno znanstveni pregled opće povijesti automobila izvorno napisan na hrvatskom jeziku, pa time čini nezaobilazan dio svake ambiciozne biblioteke kao najbolji antologijskii uvod u taj važan segment moderne povijesti.
Knjiga je napisana jasno i koncizno, na temelju dugačkog i međunarodno prepoznatog znanstvenog iskustva i ekspertize autora. Bogato ilustrirana, u deset poglavlja, knjiga objašnjava zašto je automobil bio i jest toliko značajan čimbenik kulture te završnim poglavljem opisuje što bi mogla biti budućnost automobila.
Što je doista radio Henry Ford, tko je bio Raymond Loewy, zašto su automobili nekada bilo tako veliki, tko su šampioni auto sporta, kakva je veza automobila i umjetnosti te koja su pravila oglašavanja automobliske industrije, sve to objašnjava ova jedinstvena knjiga u Hrvatskoj. U njoj je moguće naći obilje korisnih podataka te veliki broj kvalitetnih crno-bijelih i kolor ilustracija od kojih se mnoge po prvi puta objavljuju u Hrvatskoj. Rijetko viđene snimke poznatih povijesnih modela zaintrigirati će kako ljubitelje automobila tako i opću javnost.


Automobil - Jedna povijest

Besplatno pročitajte online Automobil - Jedna povijest knjigu

comments powered by Disqus