Luka Modrić - trnovit put do svjetske slave

May 3, 2019

Vicente Azpitarte, Jose Manuel Puertas  - Luka Modrić - trnovit put do svjetske slave

Preuzmi veliku sliku

Preuzmite Luka Modrić - trnovit put do svjetske slave knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Iz pera španjolskih sportskih novinara Vicentea Azpitartea i José Manuela Puertasa koji su razgovarali s dvjestotinjak sugovornika, uz predgovor legende hrvatskog nogometa i Real Madrida, Davora Šukera, donosimo biografiju jednog od najboljih hrvatskih reprezentativaca.

Priča o Luki Modriću priča je o samopouzdanju, napornom radu, svladavanju prepreka i ljubavi prema nogometu. Put je to prepun teškoća čiji je protagonist postao jedna od najvećih zvijezda svjetskoga nogometa.

Luka Modrić skroman je obiteljski čovjek, zaljubljen u svoju zemlju i dovoljno hrabar da prevlada sve kritike koje su na njegovu sportskom putu sijale sumnje u to da može postati svjetski nogometaš zbog krhke građe iza koje se krije njegov snažan karakter.

S nogometnom loptom proputovat ćete kroz neke od ključnih događaja koji su obilježili sportsku karijeru Luke Modrića, kao što su ogromno razočaranje nakon što je Turska izbacila Hrvatsku s Europskog nogometnog prvenstva 2008. godine, ali i neke od njegovih najsretnijih nogometnih trenutaka na Amsterdam Areni, Wembleyu, Stadionu svjetlosti u Portugalu ili na milanskom San Siru.


Luka Modrić - trnovit put do svjetske slave

Besplatno pročitajte online Luka Modrić - trnovit put do svjetske slave knjigu

comments powered by Disqus