Trening snage- TURBO

May 3, 2019

Olivier Lafay - Trening snage- TURBO

Preuzmi veliku sliku

Preuzmite Trening snage- TURBO knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Ovo originalno i inovativno djelo objedinjuje učinkovit koncept izgradnje mišića i iznimno kvalitetne ilustracije. Namijenjeno je svakome tko želi izgraditi mišiće bez uporabe sprava.

Olivier Lafay nudi metodu kojom ćete postići brze i trajne rezultate. Ova metoda obuhvaća progresivni trening i posebne programe. Tako svaki vježbač, na kojoj god da se razini tjelesne spreme nalazi, može postići željene rezultate: riješiti se viška masnog tkiva, razviti mišiće i poboljšati svoja atletska postignuća.

Čak 110 opisanih vježbi može se izvesti na svakom mjestu i u svakom trenutku. Za njih nije potrebna nikakva oprema (utezi, klupe, sprave…). Također se njima mogu koristiti i oni koji već rade s utezima kako bi upotpunili svoje treninge i unijeli promjenu u njih. U vježbama nisu zanemarene gipkost i izdržljivost. Njima su posvećeni posebni programi koje svatko može prilagoditi svojim potrebama i željama.

• Ova knjiga nudi najbolji program treninga za izvođenje kod kuće.
• Koja god bila vaša dob i kakav god cilj imali, ova se metoda vježbanja prilagođava vašim potrebama. Svakom korisniku jamči stalni napredak.
• Posebno osmišljen progresivni trening na sustavan i konstruktivan način opisuje svih 110 vježbi.
• Priručnik vas metodično vodi kroz vjež­be. Sustav vrednovanja rezultata dovest će vas do ostvarenja željenih ciljeva.
• Želite li razviti iznimna tjelesna obiljež­ja, u ovoj ćete knjizi sa­znati kako to učiniti na najbolji način.


Trening snage- TURBO

Besplatno pročitajte online Trening snage- TURBO knjigu

comments powered by Disqus