Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu

May 3, 2019

Dragan Poljak - Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu

Preuzmi veliku sliku

Preuzmite Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu sažetak je dugogodišnjeg, plodonosnog znanstvenog i nastavnog rada međunarodno priznatoga autoriteta na području teorije elektromagnetkih polja. Ova tematika može biti od posebnog interesa i za širu čitalačku publiku jer obrađuje brojne scenarije izloženosti zračenju u svakodnevnom životu (primjer trudnice izložene zračenju polja dalekovoda).
Po svojoj strukturi knjiga predstavlja originalan uradak na domaćem tržištu, a takav pristup rijedak je i u inozemnoj literaturi. Knjige srodne tematike i sličnog koncepta iznimno su rijetke na domaćem tržištu.
Naime, na hrvatskom jeziku postoje tek dvije knjige: Teoretska elektrotehnika, I. dio, T. Bosanca (objavlje-na prije skoro četiri desetljeća) i Elektromagnetizam I i II. dio, Z. Haznadara i Ž. Štiha (objavljeno prije gotovo dva desetljeća).
Knjiga Dragana Poljaka vrijedan je nastavni udžbenik za studente tehničkih fakulteta, bez premca u hrvat-skoj nakladničkoj djelatnosti u tom području. Pobudit će interes znanstvenika na području klasične teorije
elektromagnetskih polja, inženjera koji djeluju u praksi, medicinara zainteresiranih za aspekte međudjelovanja elektromagnetskog zračenja i ljudskog tijela.


Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu

Besplatno pročitajte online Teorija elektromagnetskih polja s primjenama u inženjerstvu knjigu

comments powered by Disqus