Kako prepoznati zamke Zloga

May 3, 2019

Milivoj Bolobanić - Kako prepoznati zamke Zloga

Preuzmi veliku sliku

Preuzmite Kako prepoznati zamke Zloga knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Ovo je najprodavanija knjiga u Hrvatskoj od 2000. godine, prodana u više od 40.000 primjeraka. Autor don Milivoj Bolobanić, svećenik s velikim iskustvom razgovora s ljudima opterećenim raznim duhovnim i vremenitim teškoćama, napisao je ovu knjigu žu želji da onima koji je budu čitali pomogne spoznati uzroke svojih problema i zabluda, i da krenu putem vjere, oslobođenja, Božjega mira i radosti.

Predgovor knjizi napisao je predsjednik Svjetske udruge egzorcista Katoličke crkve don Gabriele Amorth i preporučio je.

Mnogo toga o čemu govori ova knjiga prepoznat će svaki čitatelj u svome životu i naći će savjete kako ići putem Istine i Mira, putem spasenja.

Knjiga sadrži i mnoge molitve, što je još jedan razlog da je uvijek imamo blizu. Jer, ovo nije knjiga koju ćemo pročitati i odložiti, nego ćemo joj se uvijek iznova vraćati. Pisana je vrlo jednostavnim stilom i cilj joj je da svaki čovjek kojemu dođe u ruke pronađe Krista, koji je Put, Istina i Život, i upozna da je On ključ naše vremenite i vječne sreće.

Knjiga je objavljena u Kanadi, na engleskom jeziku, u Italiji na talijanskom, a u pripremi je izdanje na njemačkom jeziku.

U ovome zavodničkom vremenu mnogih opakih zamki Zloga mnogo je onih koji zanemaruju i samo postojanje Sotone. No, što o tome kažu najmjerodavniji autoriteti i sveci naših dana:

Papa Pavao VI: Đavao je neprijatelj broj jedan, on je zavodnik bez premca. Znamo, dakle, da ovo tamno i zbunjujuće biće uistinu postoji i još uvijek djeluje. On vreba u zasjedi na moralnu ravnotežu čovjeka. O Đavlu i njegovu utjecaju bilo bi nužno ponovno proučavati u katoličkoj nauci, što se danas malo radi.

(Opća audijencija, 15. studenoga 1972.)


Kako prepoznati zamke Zloga

Besplatno pročitajte online Kako prepoznati zamke Zloga knjigu

comments powered by Disqus