Springsteen

May 3, 2019

 Bruce Springsteen - Springsteen

Preuzmi veliku sliku

Preuzmite Springsteen knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Godine 2009. Bruce Springsteen i E Street Band nastupili su u poluvremenu Super Bowla. Iskustvo je bilo toliko uzbudljivo da je Bruce odlučio pisati o tome. Tako je začeta ova izuzetna autobiografija. Tijekom proteklih sedam godina Bruce Springsteen posvetio se pisanju priče svog života donoseći istu onu iskrenost, humor i originalnost koju poznajemo iz njegovih pjesmama.
Opisuje odrastanje katolika u Freeholdu, u New Jerseyju, odrastanje između poezije, opasnosti i mraka koje su hranili njegovu maštu vodeći do, kako Godine 2009. Bruce Springsteen i E Street Band nastupili su u poluvremenu Super Bowla. Iskustvo je bilo toliko uzbudljivo da je Bruce odlučio pisati o tome.
Tako je začeta ova izuzetna autobiografija. Tijekom proteklih sedam godina Bruce Springsteen posvetio se pisanju priče svog života donoseći istu onu iskrenost, humor i originalnost koju poznajemo iz njegovih pjesmama.
Opisuje odrastanje katolika u Freeholdu, u New Jerseyju, odrastanje između poezije, opasnosti i mraka koje su hranili njegovu maštu vodeći do, kako Rising i The Ghost of Tom Joad – navedimo samo neke) autobiografija Brucea Springsteena napisana je liričnošću jedinstvenog umjetnika i mudrošću čovjeka koji je duboko razmišljao o svom iskustvu. Born to Run, hrvatski prijevod autobiografije Brucea Springsteena, bit će objavljen 27. rujna usporedo s engleskim izdanjem.
Autobiografiju velikog glazbenika i jednog od najpoznatijih kantautora svijeta na hrvatski su jezik preveli Lada Furlan Zaborac i Dražen Čulić.


Springsteen

Besplatno pročitajte online Springsteen knjigu

comments powered by Disqus