IQ DJETETA - BRIGA RODITELJA - NTC sustav učenja

May 3, 2019

Ranko Rajović - IQ DJETETA - BRIGA RODITELJA - NTC sustav učenja

Preuzmi veliku sliku

Preuzmite IQ DJETETA - BRIGA RODITELJA - NTC sustav učenja knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Ova je knjiga nastala u želji da potaknemo našu djecu da u što većoj mjeri dosegnu svoje biološke potencijale. Činjenica je da inteligencija ne ovisi samo o broju živčanih stanica (genski potencijal), već i o broju veza među neuronima. Razdoblje do sedme godine života najdragocjenije je za formiranje novih veza.

“Kako stimulirati velike potencijale naših mališana prije polaska u školu?“ – na to pitanje odgovara program NTC sustav učenja.

Osnovna je ideja ovog programa ukazati na važnost i nužnost udjela neurofizioloških saznanja u formalnom obrazovanju djece. Korištenje punog potencijala ljudskog uma tijekom ključnog razdoblja djetinjstva, zajedno s posvećenim i educiranim roditeljima i odgojiteljima, otvara vrata kreativnijem učenju, bržem saznavanju i lakšem otkrivanju i razvijanju sposobnosti. Na ovakav način na vrijeme pripremamo djecu za izazove koji ih u životu čekaju.

Dopustite djetetu da trči, skače, da se vrti i da bude u pokretu, vodeći pri tome računa o njegovoj sigurnosti. Pretjerano zaštićivanje može imati negativne posljedice te usporiti ili oštetiti razvoj djeteta, tako da posao roditelja nije da zabrani ove igre i aktivnosti, već naprotiv, da ih stimulira i pazi da se dijete ne ozlijedi.


IQ DJETETA - BRIGA RODITELJA - NTC sustav učenja

Besplatno pročitajte online IQ DJETETA - BRIGA RODITELJA - NTC sustav učenja knjigu

comments powered by Disqus