Slobodna duša

May 3, 2019

 Michael A. Singer - Slobodna duša

Preuzmi veliku sliku

Preuzmite Slobodna duša knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Tko ste vi uistinu?

Kako bi bilo kad biste se oslobodili svih ograničenja i uzdigli se iznad svojih granica? Što svakog dana možete napraviti kako biste pronašli tu vrstu unutarnjeg mira i slobode? Slobodna duša pruža vam jednostavan i duboko intuitivan odgovor na ta pitanja. Bilo da ste tek počeli istraživati svoj unutarnji svijet ili ste cijeli svoj život posvetili duhovnom putovanju, ova će knjiga promijeniti vaš odnos prema sebi i svijetu koji vas okružuje.

Slobodna duša istražuje odnos između vaših misli i emocija, pomažući vam da razotkrijete uzrok i kolebanja unutarnje energije. Govori i o tome što možete napraviti kako biste se oslobodili svojih uobičajenih misli, emocija i energetskih obrazaca koji ograničavaju vašu svijest. Naposljetku, sa savršenom jasnoćom ova knjiga otvara vrata životu koji možete živjeti u slobodi svog najskrivenijeg bića.

“Freud je rekao da se život sastoji od ljubavi i rada. Sjajnom rječitošću, duhovitošću i neodoljivom logikom Singerova izvrsna knjiga zaokružuje tu misao, pokazujući da su ljubav i rad dvije strane iste nesebične odanosti.”
Ray Kurzweil,
izumitelj i autor knjiga
The Age of Spiritual Machines (Doba duhovnih strojeva) i
The Singularity is Near (Singularnost je blizu)


Slobodna duša

Besplatno pročitajte online Slobodna duša knjigu

comments powered by Disqus