Čak i po cijenu života: sistemske konstelacije u radu s oboljelima

May 3, 2019

Stephan Hausner - Čak i po cijenu života: sistemske konstelacije u radu s oboljelima

Preuzmi veliku sliku

Preuzmite Čak i po cijenu života: sistemske konstelacije u radu s oboljelima knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Knjiga Stephana Hausnera “Čak i po cijenu života”, iskusnog i priznatog njemačkog sistemskog terapeuta obiluje primjerima iz njegove prakse koji u detalje opisuju primjenu metode konstelacija u radu sa ponekad teško oboljelim osobama, a u mnogim primjerima i konkretne pozitivne rezultate koji se ponekad doimaju kao prava mala čuda.

Ova metoda u rukama iskusnog terapeuta doima se kao otkrivanje karike koja nedostaje u našem razumijevanju života i ljudskih odnosa i pružaju novi način razrješavanja nekih od najbolnijih i najtežih dilema.

“Čak i po cijenu života” naslov je koji upućuje na jednu od čestih nesvjesnih dinamika koje srećemo u obiteljima i koja se nalazi u pozadini mnogih situacija duboke patnje u našim obiteljskim odnosima, osobito kada se radi o ozbiljnoj bolesti. Uvidi u tu, i u druge pogubne dinamike, kao i načine razrješenja, mogući su kroz sistemske konstelacije.


Čak i po cijenu života: sistemske konstelacije u radu s oboljelima

Besplatno pročitajte online Čak i po cijenu života: sistemske konstelacije u radu s oboljelima knjigu

comments powered by Disqus