400 vrtnih biljaka

May 3, 2019

Elvin MacDonald - 400 vrtnih biljaka

Preuzmite 400 vrtnih biljaka knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Uzgoj biljaka u vlastitoj okućnici pruža čovjeku puno zadovoljstva, a mudrim odabirom biljaka vaš će vrt postati prekrasan. U knjizi 400 vrtnih biljaka Elvin McDonald nudi svoj izbor “najboljih od najboljih” biljaka -četiristo izvanrednih biljaka koje će sasvim sigurno uljepšati svaki vrt.
Ova prekrasno ilustrirana enciklopedija sadrži zapravo četiri knjige s četiristo biljaka svrstanih u četiri kategorije: jednogodišnje biljke, trajnice, lukovice te drveće i grmlje.
Autor se nije usredotočio na biljke koje je teško uzgojiti i koje zahtijevaju puno njege. Umjesto toga nudi uštedu vremena i novca - navodi biljke koje će uspijevati uz minimalnu njegu. Svaka je biljka potanko opisana, navedene su upute za njezin uzgoj - kada i kako se sadi i razmnožava; njezine potrebe za svjetlom, zemljom i gnojivom; orezivanje i slično.
Zahvaljujući prekrasnim fotografijama u boji lako ćete prepoznati biljku, a u uvodima su za svaku kategoriju dane osnovne smjernice. U knjizi su navedene i uobičajene teškoće koje se mogu javiti tijekom uzgoja, te njihovo rješavanje i savjeti - koje biljke pristaju jedna uz drugu, ili u određeni dio vrta. Navedeni su i prijedlozi kako se vrtne biljke mogu iskoristiti u kući, i još mnogo toga. Autor dijeli s vama svoje dugogodišnje iskustvo, ističući ujedno da morate postati stručnjak kako biste imali bujan vrt koji će vas svake godine nagraditi svojom ljepotom.
Ova je enciklopedija namijenjena svim vrtlarima, bez obzira na stupanj stručnosti koji posjeduju.


400 vrtnih biljaka

Besplatno pročitajte online 400 vrtnih biljaka knjigu

comments powered by Disqus