Infekcije u ginekologiji i perinatologiji

May 3, 2019

 Deni Karelović - Infekcije u ginekologiji i perinatologiji

Preuzmite Infekcije u ginekologiji i perinatologiji knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Ova knjiga obrađuje teme koje su važan i u nas neopravdano zapostavljen dio struke: infekcije u ginekologiji i perinatologiji.
Potreba za pisanjem ovakve knjige nametnula se zbog činjenice da na hrvatskom jeziku nikada nije postojao opširniji tekst na ovu temu. U svjetskoj literaturi, na engleskom jeziku, postoji samo nekoliko knjiga o toj tematici, no znatno različite i uže koncepcije, stoga to otvara nove perspektive da se sljedeće izdanje plasira u svijet.
Pisanje ove knjige zahtijevalo je multidisciplinaran pristup i uključivanje svih većih medicinskih središta Hrvatske, ali i Slovenije. Knjiga se sastoji od 50 poglavlja koja su napisali 58 autora - specijalista ginekologije i opstetricije, pedijatrije, infektologije, mikrobiologije s parazitologijom, dermatovenerologije, epidemiologije, patologije, radiologije, urologije, psihijatrije, sudske, obiteljske i interne medicine.
Knjiga je namijenjena svima koji se na bilo koji način dotiču ove tematike: ginekolozima, opstetričarima, pedijatrima, dermatovenerolozima, infektolozima, mikrobiolozima, citolozima, epidemiolozima, liječnicima obiteljske medicine i studentima medicine. Namjera autora je da se kao udžbenik medicinskih fakulteta rabi u održavanju dodiplomske i poslijediplomske nastave.


Infekcije u ginekologiji i perinatologiji

Besplatno pročitajte online Infekcije u ginekologiji i perinatologiji knjigu

comments powered by Disqus