Život pod povećalom

May 3, 2019

 Stephen Grosz  - Život pod povećalom

Preuzmi veliku sliku

Preuzmite Život pod povećalom knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Život pod povećalom zbirka je istinitih priča iz prakse poznatog psihoanalitičara. Svatko se od nas u životu barem jednom osjećao kao da je zaglavio, završio u slijepoj ulici zbog impulzivnosti ili loših odabira, da je uhvaćen u zamku vlastite nesreće ili straha, zatočen u vlastitoj prošlosti.

Stephen Grosz u svojoj se dugogodišnjoj praksi susreo s mnogo takvih ljudi i o njima piše ove priče. Ova knjiga govori o svakodnevnom životu, o ljubavi, lažima, tuzi i promjeni, a priče nam pokazuje kako se lako izgubiti, ali i kako se možemo ponovno pronaći.

O autoru

Stephen Grosz cijenjeni je psihoanalitičar koji radi s pacijentima već više od dvadeset pet godina. Rođen u SAD-u, obrazovao se na Kalifornijskom sveučilištu, Berkeleyu i Oxfordskom sveučilištu, a danas živi u Londonu gdje predaje na Institutu za psihoanalizu i na Odjelu za psihoanalizu pri Londonskom sveučilišnom koledžu. Objavljivao je priče u Financial Times Weekend Magazine i časopisu Granta. Život pod povećalom prva mu je knjiga, a mnogi ugledni časopisi, među njima The New York Times, Sunday Times i Observer, uvrstili su je među najbolja izdanja 2013.


Život pod povećalom

Besplatno pročitajte online Život pod povećalom knjigu

comments powered by Disqus