BUDŽETIRANJE ZA MENADŽERE

May 3, 2019

Sid Kemp i Eric Dunbar - BUDŽETIRANJE ZA MENADŽERE

Preuzmi veliku sliku

Preuzmite BUDŽETIRANJE ZA MENADŽERE knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

Dobro upravljanje novcem ključna je sastavnica uspješnosti poduzeća!

Budžet je više od pukih brojeva. On podupire uspješnost i timski rad vas i vašeg odjela. Pripremajući budžet vašeg odjela, osiguravate financije i resurse koji su vašem timu potrebni da bi bio uspješan. Upravljate li novcem te dozvolite li ostalim članovima svojeg tima da sudjeluju u donošenju odluka o potrošnji, svoj tim potičete na dobro planiranje, suradnju i rezultate. Ako je vaš tim uspješan, to je uspjeh za vas, ali i vaše poduzeće.

„Ovaj priručnik napisan je za neiskusnog menadžera poput mene tada, tek nekoliko godina od završetka fakulteta i s diplomom iz humanističkih znanosti. Volio bih da sam tih dana u rukama imao ovaj priručnik.”

Isto tako, ako se trudite napredovati od voditeljske do menadžerske pozicije ili danonoćno radite za uspjeh vlastitog malog poduzeća ili pak ustrojavate novi odjel – ovo je priručnik za vas. Pomoći će vam bilo da vaše poslovanje raste ili se smanjuje, bilo da započinjete novi pothvat. Dobro upravljanje novcem ključna je sastavnica uspješnosti poduzeća.


BUDŽETIRANJE ZA MENADŽERE

Besplatno pročitajte online BUDŽETIRANJE ZA MENADŽERE knjigu

comments powered by Disqus