PONAŠAJ SE POPUT VOĐE, RAZMIŠLJAJ POPUT VOĐE

May 3, 2019

Herminia Ibarra - PONAŠAJ SE POPUT VOĐE, RAZMIŠLJAJ POPUT VOĐE

Preuzmi veliku sliku

Preuzmite PONAŠAJ SE POPUT VOĐE, RAZMIŠLJAJ POPUT VOĐE knjigu za besplatni pdf, epub, mobi, rtf i fb2

JEDINI NAČIN DA POSTANETE VOĐA JE DA SE POČNETE PONAŠATI POPUT VOĐE. STOGA, ŠTO ČEKATE?


Herminia Ibarra – stručnjakinja za profesionalni razvoj i razvoj vođenja i ugledna profesorica na INSEAD-u, vodećoj međunarodnoj poslovnoj školi – pokazuje kako menadžeri i direktori na svim razinama mogu poboljšati svoje vođenje uvođenjem malih, ali ključnih promjena na svome poslu, u svojim mrežama i osobnom ponašanju.

Ibarra uobičajenu filozofiju „prvo razmisli pa onda djeluj” preokreće tvrdeći da će vam navedene tri strategije omogućiti da učite kroz djelovanje i povećati ono što ona naziva „izvidom” – dragocjenu vanjsku perspektivu koju stječete izravnim iskustvima I eksperimentiranjem. Za razliku od uvida, izvid će vam pomoći da promijenite način na koji kao vođa razmišljate: o tome kakav je posao važan, kako trebate ulagati svoje vrijeme, koji su odnosi važni za informiranje i podupiranje vašeg vođenja i zašto te, u konačnici, tko želite postati.

S pomoću samoprocjena i praktičnih savjeta za utvrđivanje vaših gorućih izazova u pogledu vođenja, ova će vam knjiga pomoći da izradite plan djelovanja kako biste postali bolji vođa i doveli svoju karijeru na višu razinu. Vrijeme je da počnete učiti kroz djelovanje.


PONAŠAJ SE POPUT VOĐE, RAZMIŠLJAJ POPUT VOĐE

Besplatno pročitajte online PONAŠAJ SE POPUT VOĐE, RAZMIŠLJAJ POPUT VOĐE knjigu

comments powered by Disqus